Побутовим споживачам

ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" повідомляє про початок проведення відкритого обговорення проекту тарифу на 2022 рік

З метою виконання Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (далі – НКРЕКП) від 30.06.2017 року № 866 зі змінами, ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" повідомляє про початок проведення відкритого громадського обговорення (відкритого слухання) з питання узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 1 січня 2022 року.

Тарифи на послуги постачальника універсальних послуг розглядаються та затверджуються відповідними Постановами НКРЕКП.

ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" були здійснені відповідні розрахунки та визначені прогнозні рівні тарифів на послуги постачальника універсальних послуг відповідно до постанови НКРЕКП від 05.10.2018 року  № 1176 зі змінами "Про затвердження Методики розрахунку тарифу на послуги постачальника універсальних послуг".

Пропозиції та зауваження до Проекту узгодження структури та рівнів тарифів на послуги постачальника універсальних послуг просимо надавати до 23 вересня 2021 року у письмовому вигляді на адресу: ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ", вул. Пирогова 131, м. Вінниця, 21037 та в електронному листі на e-mail: info@vin.enera.ua

Звертаємо Вашу увагу, пропозиції та зауваження до проекту перегляду структур та рівнів тарифів повинні бути надані у зазначений вище термін та супроводжуватись обґрунтуванням та контактними даними для здійснення зворотного зв’язку.

Анонімні пропозиції та зауваження розгляду не підлягають.

Особам, які надали зауваження та пропозиції до проєкту тарифів, за 2 робочі дні до проведення відкритого обговорення Товариством буде направлено листи-запрошення щодо проведення відкритого обговорення. Інші особи, які бажають взяти участь у відкритому обговоренні, можуть подати заявки про участь у такому обговоренні до Товариства не пізніше як за 1 робочий день до проведення відкритого обговорення проєкту тарифів. Для участі у відкритому обговоренні заявки приймаються в електронному вигляді на електронну адресу: info@vin.enera.ua.У повідомленні про бажання приймати участь у відкритому обговоренні необхідно обов’язково вказати електронну адресу, яка буде ідентифікатором  у разі проведення відеоконференції.

Засідання комісії ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" з опрацювання наданих пропозицій, які надійшли  у період відкритого обговорення, заплановано на 27 вересня 2021 року.

Результати засідання будуть оформлені протоколом та оприлюднені на офіційному сайті ТОВАРИСТВА З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ".

Додаток - Обґрунтування ТОВ "ЕНЕРА ВІННИЦЯ" щодо проекту тарифів на послуги постачальника універсальних послуг з 01.01.2022 року (word).

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет