Діяльність компанії

Заборона арешту рахунків боржників скасована

Інформуємо вас, що набрав чинності Закон України від 11 квітня 2023 року № 3048-IX «Про внесення змін до деяких законів України щодо окремих особливостей організації примусового виконання судових рішень і рішень інших органів під час дії воєнного стану». Ним зокрема внесено зміни до Закону України «Про виконавче провадження» та пункт 10-2 розділу XIII «Прикінцеві та перехідні положення» викладено у новій редакції, відповідно до якої (на період до припинення або скасування воєнного стану) припиняється звернення стягнення на пенсію, стипендію.

Таким чином з 06 травня 2023 року державні та приватні виконавці мають право вчиняти дії щодо звернення стягнення на заробітну плату та інший дохід боржника.

У зв’язку з цим закликаємо усіх споживачів, хто має заборгованість за спожиту електроенергію, терміново вжити заходів із погашення цієї заборгованості, в інакшому випадку наше Товариство буде змушене звернутися до суду і через виконавчу службу накласти арешти на рахунки боржників в банківських і інших фінансових установах. Крім цього такі дії потягнуть за собою додаткові витрати споживача на компенсацію судового і виконавчого збору.

Для уникнення такої неприємної ситуації Вам потрібно або в повному розмірі погасити заборгованість (після проведення оплати слід одразу повідомити про це працівників свого Центру обслуговування клієнтів), або звернутися до свого ЦОК для укладання договору реструктуризації.

06.06.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет