Юридичним споживачам

Про зміну умов договорів про постачання електричної енергії

Наказ Міністерства енергетики України №148 від 13.04.2022р «Про врегулювання питань щодо постачання електричної енергії споживачам та розрахунків між учасниками роздрібного ринку електричної енергії у період дії в Україні воєнного стану», зареєстрований у Міністерстві юстиції України  22 квітня 2022 року за №441/37777 скасовано наказом Міністерства енергетики України від 10.10.2023р. №307 (дата реєстрації в Міністерстві юстиції України 24 жовтня 2023р. за №1859/40915), що набере чинності з дня офіційного опублікування.

Наказ №148 від 13.04.2023р. гарантував споживачам постачання електричної енергії на умовах універсальної послуги, у разі припинення постачання електричної енергії попереднім постачальником на ринку електричної енергії, внаслідок присвоєння постачальнику статусу «Дефолтний» або зупинення дії його ліцензії з постачання електричної енергії споживачу, незалежно від договірної потужності об’єкту.

З моменту публікації наказу №307 у постачальника універсальних послуг будуть відсутні правові підстави для постачання електричної енергії споживачам на умовах універсальної послуги, електроустановки яких приєднані до електричних мереж з договірною потужністю понад 50 кВт.

ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» цінує співпрацю з кожним споживачем! Тому, задля уникнення припинення електропостачання, пропонує укласти договір про постачання електричної енергії на умовах публічних комерційних пропозицій або індивідуальних* (*звернення необхідно залишити на пошті info@vin.enera.ua).

У разі ненадання згоди на укладення договору про постачання електричної енергії споживачу, ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» буде змушене розірвати договір про постачання електричної енергії постачальником універсальних послуг та ініціювати переведення споживача на постачання електричної енергії постачальником «останньої надії».

30.11.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет