Діяльність компанії

Професійна компетентність – запорука успіху

Співробітники ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» – це професіонали з багаторічним досвідом роботи в сфері енергетики, які постійно опановують нові знання і сучасні галузеві інструменти, вивчають законодавчі зміни та успішно застосовують їх на практиці.

Головною місією працівників енергопостачальної компанії ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» є забезпечення електроенергією та природним газом підприємств, установ, організацій. Без нашої злагодженої роботи не зможе обійтися жодна галузь економіки. Для нас важливо, щоб клієнти отримували якісні послуги, тому для цього необхідно дбати про рівень знань наших фахівців.

Враховуючи зазначене, і відповідно до ст. 1 Закону України «Про професійний розвиток працівників», у ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» була проведена атестація персоналу. Це процедура оцінки відповідності професійного рівня працівників кваліфікаційним вимогам і посадовим обов'язкам.

У такий спосіб аналізуємо майстерність наших працівників, а також їхні комунікативні навички, що є запорукою ефективного спілкування зі споживачами. Також подібні заходи спонукають співробітників компанії до поліпшення вмінь, якими вони володіють.

21.03.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет