Діяльність компанії

Знеструмлення помешкань споживачів за борги

Вінниччина перейшла до «жовтої» карантинної зони з 15 грудня. Відповідне рішення ухвалили на позачерговому засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Таким чином, з моменту встановлення «жовтого» рівня епідемічної небезпеки, була скасована заборона на знеструмлення побутових споживачів через заборгованість, яка діяла лише на період «червоного» рівня карантину.
🟨ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» розпочинає процедуру зі знеструмлення боржників. Споживачі, які мають заборгованість, отримають листи-попередження із зазначенням в них суми боргу та запланованої дати відключення.
🟨Безпосередньо припинення та відновлення електропостачання здійснює оператор системи розподілу (ОСР) за заявкою постачальника. При відновленні електропостачання клієнту необхідно в повному обсязі сплатити заборгованість, а також оплатити послугу повторного підключення. Також важливо враховувати, що ОСР здійснює відновлення електропостачання з моменту зарахування коштів впродовж 3-х робочих днів у містах та 5-ти робочих днів у сільській місцевості.

Сплачуй легко

Особистий кабінет