Про ринок електроенергії

Щодо сплати боргів за "зеленим тарифом"

Враховуючи численні звернення споживачів щодо несвоєчасних виплат та заборгованості по виплатах «зеленого тарифу», ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» вважає за необхідне надати наступні роз’яснення. Вказана ситуація виникла в зв’язку з неналежним виконанням НЕК «УКРЕНЕРГО» своїх зобов’язань за договором про відшкодування вартості послуги із забезпечення збільшення частки виробництва електричної енергії з альтернативних джерел, внаслідок чого боргує Товариству 156 мільйонів. Зі свого боку Товариство не в повному обсязі виконує свої зобов’язання по виплатам укладених договорів купівлі-продажу електричної енергії за «зеленим тарифом» приватним домогосподарствам.

Так, Товариством на виконання постанови НКРЕКП від 30.01.2023 року №153, повністю проведені розрахунки за січень-травень 2022 року та частково, в розмірі 70%, за червень 2022 року. Здійснено розрахунок у повному обсязі за січень-березень 2023 року та частково, в розмірі 75% за квітень 2023 року.

Адміністрація ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» вдячна всім клієнтам за вчасно і в повному обсязі оплачені рахунки за спожиту електроенергію – це запорука стабільного електропостачання на Вінниччині!

03.08.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет