Побутовим споживачам

«ЕНЕРА ВІННИЦЯ» ГОРДА ТИМ, ЩО РЕГУЛЯРНО ДОЛУЧАЄТЬСЯ ДО ДОНОРСТВА

Цього року наша компанія втретє долучилася до здачі крові. Ми вважаємо, що донори – це справжні герої, які живуть серед нас. Кров не має ціни, адже для хворих – це життя. Саме з таких вчинків складається громадянське суспільство. Сподіваємося, що наш приклад, надихне когось на гарний вчинок, адже, крапля до краплі – може створити диво.

«Щомиті в усьому світі у людей будь-якого віку виникає потреба в переливанні крові за життєвими показниками. Для того, щоб донорська кров була доступна завжди і скрізь, де вона необхідна, її має регулярно здавати достатня кількість здорових людей. Працівники «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» розуміють важливість донації, тому регулярно поповнюють банк крові для медичної системи. Кров – це найцінніше з того, що людина може дати іншій людині. Рішення здати кров може врятувати життя, або навіть кілька життів», - зазначив директор ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» Олександр БЛИЗНЮК.

«Стати донором було моє свідоме та зважене рішення, адже я розумію, що людське життя є безцінним і кожна людина заслуговує ще на один шанс, щоб прожити його щасливо», - зауважив головний адміністратор Центру обслуговування клієнтів м. Вінниці Олександр ПШЕНИЧНИЙ.

Насамкінець фахівці Вінницького обласного центру служби крові подякували колективу «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» за чуйність та подарунки, зазначивши, що пропаганда донорства є невід’ємною частиною моральних засад донорського руху, обумовленого добротою та милосердям людей, що безкорисливо рятують життя своїх співгромадян.

 

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет