Діяльність компанії

Підбили підсумки роботи у третьому кварталі

Повномасштабне вторгнення росії вплинуло на всіх українців без винятку. Поки наші захисники боронять рідну землю, енергетична галузь оперативно реагує та успішно приймає виклики сьогодення.

Під час традиційної робочої наради керівництво ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» та головні адміністратори Центрів обслуговування клієнтів обговорили нещодавні зміни в законодавстві та роботу з дебіторською заборгованістю.

Начальник договірного відділу Ігор Макогон зазначив, що в роботі по укладенні та переукладенню договорів про постачання електричної енергії споживачам спостерігається позитивна тенденція по всіх Центрах обслуговування клієнтів.

Представник відділу правового забезпечення Дмитро КОСУНЕЦЬ проінформував про проведену роботу за 9 місяців поточного року по зменшенню дебіторської заборгованості. Зазначив, що основними завданнями працівників щодо зменшення дебіторської заборгованості залишаються:

Начальник відділу по роботі зі споживачами Тетяна ПЕРФІЛОВА зауважила, що вживаються максимальні заходи щодо ефективної роботи, яка націлена на забезпечення збору коштів, зокрема, це відвантаження на друк квитанцій в стислі терміни, контроль та супроводження логістичних потоків по Укрпошті.

 

 

 

25.10.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет