Побутовим споживачам

Електронний рахунок для побутових споживачів

Скористайтеся сучасним онлайн-сервісом «Е-svitlo» для отримання електронних рахунків. Щодня технології стають все більш доступними та зручними, особливо у сфері оплати комунальних послуг.
Переваги електронного рахунку очевидні:
🟡 Швидка доставка: електронний рахунок буде відображатися в особистому кабінеті «Е-svitlo» менш ніж за 24 години після проведення розрахунку. Немає потреби чекати, коли рахунок буде доставлено на вашу адресу.
🟡 Електронний рахунок можна переглянути та сплатити у будь-який зручний для Вас час. Усе, що вам потрібно - це доступ до інтернету на вашому мобільному телефоні.
🟡 Немає потреби зберігати «купу» паперових рахунків. Уся інформація доступна у вашому особистому кабінеті «Е-svitlo», куди ви можете зайти будь-коли, що дозволяє вам легко контролювати свої витрати.
🟡 Електронний рахунок дозволяє уникнути затримок у розрахунках через можливі проблеми з доставкою.
🟡 На щомісячні паперові квитанції витрачаються тони паперу, тоді як електронний рахунок не тільки заощаджує ресурси, а й зменшує вплив на навколишнє середовище.
Отже, використання електронного кабінету від ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» - це не лише зручно, а й екологічно. Реєструйтеся у «Е-svitlo» та відчуйте переваги вже сьогодні.

24.05.2024

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет