Діяльність компанії

Закликаємо споживачів перевірити персональні дані!

Повідомляємо вам, що незабаром уся Україна переходить на єдину енергетичну базу даних – інформаційно-комунікаційну платформу Датахаб (постанова НКРЕКП №604 від 14.06.2022). За допомогою централізованої платформи відбуватиметься інформаційний обмін даними комерційного обліку (показами лічильників). Це стосується як побутових, так і малих непобутових споживачів.

Тобто, після повноцінного запуску Датахаб дані про ваше споживання електричної енергії завантажуватимуться до єдиної всеукраїнської бази, і вже звідти їх будуть брати електропостачальники для того, щоб сформувати рахунки за спожиту електроенергію.

Тому ми закликаємо споживачів ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» звернутися до своїх Центрів обслуговування клієнтів (за територіальним розташуванням) та надати персональні дані власника особового рахунку (серія і номер паспорта, ідентифікаційний код, документи на право власності/користування приміщенням, номер телефону).

Пам’ятайте, що у разі відсутності або невідповідності даних можуть виникати помилки при здійсненні розрахунків.

ТОВ «ЕНЕРА ВІННИЦЯ» запевняє, що будь-яка обробка наданої інформації відбуватиметься із чітким дотриманням Закону України «Про персональні дані».

Завчасно дякуємо за розуміння!

Сплачуй легко

Особистий кабінет