Побутовим споживачам

До уваги споживачів-боржників!

Шановні споживачі, як вам відомо, під час воєнного стану відключень за несплату рахунків за комунальні послуги не здійснюють. На жаль, деякі споживачі цим користуються і свідомо не оплачують рахунки, хоча і мають таку можливість.

При цьому, постачальники електричної енергії та оператори системи розподілу продовжують у повній мірі виконувати свої договірні зобов’язання: електроенергія закуповується і постачається у необхідній кількості, ведеться обслуговування споживачів, електромережі підтримуються у належному стані, а у разі виникнення аварійних ситуацій – електропостачання відновлюється у найкоротший можливий термін. Усе це потребує чималих коштів, але, на жаль, борги споживачів щомісяця зростають, через що електропостачання області опиняється під загрозою.

Закликаємо усіх, хто має прострочену заборгованість, якомога швидше вжити заходів для її погашення або реструктуризації. Також дякуємо тим, хто оплачує свої рахунки! Завдяки вам енергетика області функціонує стабільно, а електроенергія постачається в місця, де її потребують: в лікарні, військові частини, на підприємства харчової промисловості і в кожну оселю!

Звертаємо вашу увагу, що відповідно до Правил роздрібного ринку електричної енергії, затвердженими постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 14.03.2018 №312, плата за спожиту протягом розрахункового періоду електричну енергію вноситься не пізніше 20 числа наступного місяця. Рахунок за спожиту електричну енергію оплачується протягом 10 робочих днів від дня отримання рахунка побутовим споживачем.

09.01.2023

Сплачуй легко

ЕНЕРГО
ПРЕМІЯ

Особистий кабінет